07 AM | 02 May

9. Otvoreno kadetsko i juniorsko prvenstvo Varaždinske županije, 2016. godina

Naš klub u suradnji sa županijskim savezom organizirao je deveti po redu open turnir za mlade koji se održao u sportskoj dvorani naše škole u Toplicama od petka do nedjelje, 29.travnja – 1. svibnja. Natjecanje se sastojalo od tri turnira: A-turnir za uzrast do 16 godina starosti,  B-turnir za uzrast do 13  godina i juniorski turnir za igrače do 20 godina starosti. Ukupno je nastupilo 80 natjecatelja iz 24 kluba iz Hrvatske i Slovenije.

IMAG3756

Za ostvarene rezultate podijeljeno je 9 pehara i 14 medalja, a svaki sudionik primio je i predmetnu nagradu. Ovim putem zahvaljujemo vjernim donatorima zahvaljujući kojima su svi sudionici primili nagrade, a to su: Specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju V. Toplice, “Bernarda” d.o.o. iz Puščina, “Comet” d.o.o. Novi Marof, Hrvatska Poštanska Banka, Osiguranje Triglav, Slastičarnica “Nympha” Var. Toplice, OPG Pokos Var. Toplice i Pilana Ratković Var. Toplice.

Pobjednik juniorskog turnira je Zadravec Matija iz ŠK Gornji Mihaljevec, pobjednik turnira U16 je Kukas Oliver iz ŠK Oroslavje, a pobjednika turnira U13 je Širaj Anej iz ŠK Vrhinka (Slovenija).

IMAG3824

LISTA NAGRAĐENIH NATJECATELJA SA PEHARIMA I MEDALJAMA

REZULTATI:         A-TURNIR U16                            B-TURNIR U13                       JUNIORSKI TURNIR

Nastupilo je čak 13 naših igrača, a istaknuli su se Domagoj Hostnjak koji je u juniorskoj konkurenciji zauzeo treće mjesto bez izgubljene partije i Borna Matkun koji je na turniru U13 zauzeo 11. mjesto i bio najbolji igrač Varaždinske županije. Svi ostali bili su vrlo dobri!

Iz Varaždinske županije nastupilo je 26 igračica i igrača što je do sada rekordan broj, te se može zaključiti da popularnost šaha kod mladih u našoj županiji polako raste!

IMAG3823

SLIKE

JOŠ SLIKA(facebook)

RASPIS

PRAVILNIK TURNIRA

Povijest turnira

SVI POBJEDNICI